SDS SLOTEN

Lelie Zorggroep

Slingedael, Groene Kruisweg in Rotterdam

Het gebouw, dat eerst bij zorgorganisatie Sonneburgh hoorde, is ‘vernieuwbouwd’. Zo voldoet de locatie helemaal aan de wensen en behoeften van de cliënten en medewerkers, passend bij ons expertisecentrum. Op die manier kunnen we onze ambities waarmaken: excellente zorg op maat.
Op deze locatie zijn 98 studio’s, div. woonkamers, voorraadkasten, garderobes, toiletten, behandelkamers en kantoren uitgevoerd met de sloten van SDS Benelux.

Zorggroep Elde Maasduinen

Rosagaerde in Kaatsheuvel

Elke woongroep telt zeven bewoners. Zij delen de woonkamer, een open keuken en een veilige binnentuin. En iedereen heeft een royale slaapkamer van 20m2. Het sanitair wordt met tweeën gedeeld. Rosagaerde is een plek waar bewoners de ruimte krijgen om zoveel mogelijk zichzelf te kunnen blijven. Het voelt snel als thuis.
Op deze locatie heeft SDS Benelux de bewonerskamers voorzien van onze slimme deurtechnologie.

Long at Home

Huize Moors in Bladel

Huize Moors biedt 28 studio’s / appartementen voor mensen met dementie in het centrum van Bladel in Noord-Brabant. Nieuwe zorgtechnologie wordt ingezet om het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.
Hier heeft SDS Benelux niet alleen de studio’s voorzien van onze slimme deurtechnologie maar ook bijna alle gemeenschappelijke deuren zijn voorzien onze slimme sloten.

Zorggroep Meander Espria

Borg Westerwolde in Ter Apel

Deze locatie is voor ons nog een testlocatie.
Deze test wordt samen met Espria, Simac care en SDS Benelux voor de Meander zorggroep uitgevoerd.

Lelie Zorggroep

Atrium in Rotterdam

Atrium is allereerst een verzorgingshuis. Hier woont u zelfstandig maar heeft u wel alle zorg en hulp binnen handbereik. In uw eigen appartement krijgt u de hulp en zorg die u nodig heeft. Bewoners die intensievere zorg en begeleiding nodig hebben of die als gevolg van dementie het gevoel voor dagindeling kwijt zijn, kunnen de dag doorbrengen in de gezamenlijke huiskamer. Op deze manier kunt u in uw eigen appartement in Atrium blijven wonen.

Op deze locatie gaat SDS Benelux samen met AMR ICT uit Maastricht de toegangs controle verzorgen.
SDS Benelux gaat hier ook weer de bewonersstudio’s voorzien van slimme deurtechnologie.

Zorggroep Groenhuysen

Centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof in Wouw

De appartementen zijn tussen de 45 en 50m2 groot en hebben een eigen slaapkamer en sanitair. Op de benedenverdieping bevindt zich het gezellige restaurant, de snoezelruimte en de kapsalon. De bouw en domotica zijn zodanig dat het pand geschikt kan worden gemaakt voor alle zorgvormen die Groenhuysen biedt. De domotica zorgt er ook voor dat bewoners zich zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Voor het pand ligt een organisch vormgegeven tuin met meanderende paden, bloeiende planten en jeu de boulesbanen.
Hier heeft SDS Benelux bij alle appartementen de deuren voorzien van een slimme deurklink die ervoor zorgt dat de deur voor de bewoner open gaat als hij of zij in de buurt komen van hun deur.

KANTOOR

Broekbeemden 37
6097 DG Heel

BEL

+31 6 14962521

STUUR E-MAIL

info@sds-benelux.com

BTW-ID

NL001493566B45

KVK

71655441

© SDS-Benelux 2023