Safety Door Solutions Benelux

Het enige systeem zonder batterijen ter wereld.

 

S D S 

HET ENIGE SYSTEEM ZONDER BATTERIJEN TER WERELD

iLOQ S10 is het enige digitale sluitsysteem ter wereld dat zichzelf van energie voorziet door de benodigde energie uit het insteken van de sleutel te halen. Dit betekent dat de cilinders en sleutels zonder batterijen werken.
Het sluitsysteem zonder batterijen is eenvoudig en betaalbaar in onderhoud. Er hoeven geen batterijen te worden vervangen en de cilinders en sleutels werken altijd. Het batterij loze iLOQ-systeem bespaart na verloop van tijd veel geld en is milieuvriendelijk.

iLOQ Sluitsysteem voor zorginstellingen

In een ziekenhuis of zorginstelling is continu een hoog veiligheidsniveau noodzakelijk, zodat sluitsystemen aan de strengste eisen moeten voldoen. Het medisch- en zorgpersoneel is talrijk, met vele verschillende taken en verantwoordelijkheden en evenzoveel sleutels en toegangsrechten. Het iLOQ S10 sluitsysteem verzekert de hoogste veiligheidseisen terwijl veranderende zorgtaken snel en soepel uitgevoerd kunnen worden.

Digitaal sluitsysteem voor wooncorporaties, VVE’s en vastgoedbeheer.

iLOQ garandeert dat de toegang van appartementen, trappenhuizen en andere gemeenschappelijke ruimten continu op het hoogste veiligheidsniveau is. Het systeem is eenvoudig te installeren en beheren, en voordelig in het onderhoud. iLOQ lost de problemen op van verloren of gekopieerde sleutels, verlopen patenten of misbruik van gemeenschappelijke ruimten.

 

In geval van een verloren sleutel is het niet nodig sleutels of cilinders te vervangen

De toegangsrechten van een verloren of gestolen iLOQ sleutel kunnen softwarematig worden gewist. Snel, gemakkelijk en veilig. En kostenefficiënt, want er is geen nieuwe cilinder nodig. Nog in gebruik zijnde sleutels blijven gewoon werkzaam. Zo zorgt iLOQ jaar in, jaar uit, voor het hoogst mogelijke veiligheidsniveau.

 

Geen ongeautoriseerd kopiëren van sleutels / Gekopieerde sleutels zijn nutteloos

De digitale, encrypted sleutels van iLOQ hebben geen baard met unieke inkepingen die nagemaakt kan worden. De kopieerbeveiliging zit niet in de vorm of de geldigheid van een patent, maar in een sterke, variërende digitale encryptie vergelijkbaar met die van pasjes voor toegangscontrole. De software laat actuele informatie over alle geprogrammeerde sleutels en cilinders zien.

 

Misbruik is eenvoudig te achterhalen

De cilinders van iLOQ slaan alle sleutelhandelingen of pogingen tot openen, op in hun geheugen. Het logboek maakt dat misbruik eenvoudig te monitoren is en draagt bij aan het voorkomen van oneigenlijk gebruik. Ook door het wissen van sleutels wordt misbruik proactief voorkomen zonder dat sleutels of cilinders vervangen worden.

Eén sleutel is voldoende

Een enkele iLOQ sleutel bevat alle individuele toegangsrechten voor veiligheidssloten, liftsleutel, en hangsloten. De herbruikbare sleutels kunnen eindeloos geherprogrammeerd worden.

Sleutels
K10S.3

 

Digitale sleutel zonder batterijen

Batterij-vrije digitale sleutel met sterke encryptie. Alle sleutels zijn mechanisch identiek. Toegangsrechten worden in de sleutel geprogrammeerd en zijn flexibel aanpasbaar. Betrouwbare, onderhoudsvrije sleutel die bestand is tegen stevig gebruik, water, vorst en impact.

Unieke SHA-1 chip.
Blauw kapje (verwisselbaar)
Sleutel met RFID
K10S.5

Digitale sleutel zonder batterijen

Batterij-vrije digitale sleutel met sterke encryptie. Alle sleutels zijn mechanisch identiek. Toegangsrechten worden in de sleutel geprogrammeerd en zijn flexibel aanpasbaar. Betrouwbare, onderhoudsvrije sleutel die bestand is tegen stevig gebruik, water, vorst en impact.

Unieke SHA-1 chip. MIFARE Classic® EV1 1k RFID -tag.
Voor gebruik met S10 Online readers.
Lichtgrijs kapje.

Key reader

Deze bestaat uit een lees unit A10.56.2 en een relaiskaart
Voeding 12…24VDC
Europrofiel cylinder
D10S.400, D10S.410, D10S.400A, D10S.410A

DIN cilinder + Dummy binnenwerk (30/40mm)

De unieke iLOQ cilinder haalt de benodigde elektriciteit uit het insteken van de sleutel.
Oppervlaktebehandelingen: geborsteld staal.
D10S.400: zonder RTC.
D10S.400A: zonder RTC, SKG goedgekeurd.
D10S.410: met RTC.
D10S.410A: met RTC, SKG goedgekeurd.

Heeft u nog vragen, of kunnen we u nog ergens mee helpen?

Bel ons even op +31 6 14962521

KANTOOR

Broekbeemden 37
6097 DG Heel

BEL

+31 6 14962521

STUUR E-MAIL

info@sds-benelux.com

BTW-ID

NL001493566B45

KVK

71655441

© SDS-Benelux 2024