Safety Door Solutions Benelux

Hoe is SDS-Benelux tot stand gekomen

 

S D S 

Het SDS-Benelux platform combineert elektronische deurcomponenten, randapparatuur en software, voor op maat gemaakte elektronische toegangscontrole. (Wij bieden oplossingen in een netwerk zonder bekabeling, of waar nodig, juist wel bekabeld moet worden zoals bij vlucht en paniekdeuren die gekoppeld moeten worden met de brandmeldcentrale).

Met het SDS-Benelux platform wordt er een veilig en gebruiksvriendelijk toegangscontrolesysteem voor u opgezet. Helemaal aan uw wensen aangepast.

 De Smartphone heeft een belangrijke plek in ons dagelijks leven veroverd. De hype en daarmee de tijd van “we willen een app” is inmiddels voorbij. De belangrijkste vraag is nu, wat willen we wel en wat willen we niet met onze Smartphone kunnen gaan doen.

 

Acht jaar na de introductie van de eerste smartphone is deze markt echt volwassen geworden en al 3 jaar ervaren wij, wereldwijd dat de Smartphone steeds meer gebruikt gaat worden bij toegang en gebouwbeheer systemen. Omdat voor de meeste eindgebruikers , adviseurs en architecten door de bomen het bos niet meer zien, hebben wij als SDS-Benelux met meer dan 50 Jaar ervaring in Hang en Sluitwerk , Elektronica , ICT en IP het bedrijf SDS-Benelux opgericht.

SDS Bluetooth/NFC hang en sluitwerk aansturen.

Zowel uw Smartphones, afstandsbedieningen als de sloten kunnen worden geprogrammeerd om toegang tot verschillende delen van het gebouw toe te staan of juist te beperken. U kunt de log gegevens uitlezen op uw PC zodat u kunt zien waar en wanneer elk slot is gebruikt, met inbegrip van de datum, tijd en of de toegang is verleend of juist geweigerd. Helemaal aan uw wensen aangepast.

SDS-Benelux integreert met mechanische, elektromechanische, elektrische en elektronische sloten voor

 

 • Deurkrukken voor binnen
 • Deurkrukken voor buiten SKG ***
 • Motor insteek sloten of wel het traject: “De slimme deur”
 • Insteek Slot idem “De slimme deur”.
  Elektronische sluitplaat
 • Elektronische cilinder: Meerdere varianten.
 1. Cijfer code cilinder: Off line.
 2. Elektronische draadloze cilinder met batterij Off line en Online
 3. Elektronische draadloze cilinder zonder batterij Off line en Online. Of wel stroom opwekken door Kinetische energie.
 4. Elektronische draadloze NFC Cilinder NFC-gevoed: geen batterijen nodig voor het slot. Openen met NFC-enabled Android-smartphone of een afstandsbediening. Of wel stroom opwekken door inductie+
 5. Motorcilinder op batterij Online en Offline
 • Deurdrangers.
 • Automatische schuif- en draaideuren
 • Slagbomen Intercomsystemen
 • CCTV camerasystemen

SDS-Benelux kan deze volledige integratie voor u verzorgen en biedt u zo veiligheid, controle en comfort.

KANTOOR

Broekbeemden 37
6097 DG Heel

BEL

+31 6 14962521

STUUR E-MAIL

info@sds-benelux.com

BTW-ID

NL001493566B45

KVK

71655441